Зимни ботуши

Модерни ботуши без ток с цип

Ботушите Seastar Com Boots With Sees в кафяво са стилни и непреходни. Ботушите без ток предлагат комфорт и удобна разходка през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Черни ниски ботуши за по-широк телец

Трябва ли ви ботуши за зимата, но се затруднявате да изберете правилния модел за по-широките си прасци? Искате ли удобни ботуши, които са непреходни? Тогава ще останете доволни от този модел. Ботуши за комфорт и дискомфорт. Ботуши, в които ще се чувствате като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черни дамски ботуши на висок ток с чорапи

Обувките с токчета са просто част от вас, така че не искате да се отказвате от тях дори през зимата? Тогава имаме добра новина за вас – не е нужно! Не е нужно да спирате да носите токчета само защото навън е студено. Всъщност днешната мода предлага и обувки с ток, които са създадени за неблагоприятно време.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Велурени черни ботуши за средата на прасеца

Не харесвате класическото черно? Искате ли да разширите колекцията си от обувки с практичен модел ботуши? Искате ли ботуши с ток, които са и удобни? Тогава този модел ще ви допадне и ще разшири гардероба ви с обувки.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерни дамски ботуши до глезена Goby

Обувки, с които можете да излезете навън дори в най-неприятното време. Обувки, които просто искате и трябва да имате. Завладява от пръв поглед. Те ще освежат не само гардероба ви с обувки, но и облеклото ви. Те ще ви накарат да заблестите.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Високи дамски ботуши от естествена кожа Love Moschino

Искате ли да си купите качествени ботуши с неподвластен на времето дизайн? Предпочитате ли качеството? Оценявате ли универсалната употреба, при която обувките могат да бъдат избрани за почти всеки повод? Искате ли ботуши с ток, които да са и удобни? Тогава ги имате тук.

Цена към момента на прегледа: 361 лв

Черни ботуши до глезена Tommy Hilfiger

Дамски черни ботуши до глезена от Tommy Hilfiger. Ботушите са с нисък ток от 3 см, а общата им височина е 16 см. Те не са отоплявани, украсени са със златна верижка.

Цена към момента на прегледа: 280 лв

Модерни дамски ботуши от велур на нисък ток

Искате ли нови ботуши? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли класически модели, които са и уникални? Ботуши, които ще се харесат на всички. Ботуши, които не само ще добавят няколко сантиметра към височината ви, но и към самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Евтини Черни Високи ботуши за жени над коляното

Зимата е зад ъгъла, така че е крайно време да си потърсим нови зимни ботуши. Възползвайте се от изгодна оферта за дамски зимни ботуши над коляното, които ще ви запазят сухи и топли! Тези черни Vinceza са едни от вечните обувки, които вървят с времето, така че на практика никога няма да излязат от мода.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Черни ботуши до глезена с ток

Наслаждавате ли се на вечната класика? Липсва ли ви практична обувка до глезена с универсално приложение в комплекта ви с обувки? Искате ли да се сдобиете с ботуши до глезена, които да ви служат през много сезони? Тогава тези ботуши до глезена за есенно-зимния сезон ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 41,99 лв

Черни кожени ботуши TWINSET на висок ток

Дамски луксозни черни ботуши с кръгли пръсти и 9 см висок ток. Подмарка My Twin, златни метални аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 327 лв

Дамски високи ботуши с декоративна верижка

Искате ли да оживите зимния си тоалет с хубави ботуши? Харесва ли ви променливостта? След това си вземете тези красиви ботуши с верижка за разглобяване. А благодарение на белия цвят те ще оживят облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Ботуши над коляното от изкуствена кожа

Чорапите над коляното от изкуствена кожа привличат вниманието от пръв поглед. Те са удобни, секси, модерни и неподвластни на времето. Те предлагат удобна разходка. Имат нисък и широк ток.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Красиви високи ботуши на удобен ток

Дамските ботуши ara “Versailles” с модерен дизайн ще запазят краката ви сухи и топли. Обувките са с подвижна стелка. Идеални обувки за по-студените дни. Също така благодарение на по-изразения профил на гумената подметка те изолират и обещават безопасна разходка. Високият комфорт тук е нещо естествено.

Цена към момента на прегледа: 236 лв

Секси високи ботуши GRACELAND над коляното

Задоволете страстта си към обувките с прекрасен модел, който няма да излезе от мода, поразява от пръв поглед и придава височина и увереност. Тези ботуши ще ви превърнат в секси звезда. Те са залог за успех и гаранция за вашето удовлетворение. Винаги ще сте благодарни за този елемент в шкафа за обувки.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски стилни ботуши с дантела

Стилните дамски ботуши с дантела са модерни и непреходни. Благодарение на ниската и широка пета, те предлагат комфортно ходене.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Стилни ботуши с велурени пръсти

Черните велурени ботуши с пръсти са модерна и непреходна част. Благодарение на вътрешната изолация те ще поддържат краката ви топли дори в мразовито време. Ботушите с висок ток са с цип.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Черни дамски високи ботуши Jenny Fairy

Дамските ботуши Jenny Fairy от велур са предназначени за сезона есен/зима. Черните високи ботуши с по-широк ток осигуряват още по-добра стабилност и по-удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Дамски кожени ботуши с връзки

Модерна дреха, която никога не излиза от мода: ако искате да изглеждате стилно, ботушите до глезена на Tamaris никога не могат да се сбъркат. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Обувките с блоков ток са идеалният избор, ако не искате да се отказвате от стила или комфорта. Широката пета осигурява перфектна походка.

Цена към момента на прегледа: 281 лв

Черни кожени ботуши OJJU

Черните кожени ботуши OJJU са висококачествени, удобни, модерни и непреходни. Те се отличават с качествени материали и прецизна изработка. Ниският ток прави ходенето много удобно.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Кафяви високи ботуши с цип

Включете се! Не се измъчвайте от ранни или късни неочаквани слани. Насладете се на студеното есенно и зимно време с удобни обувки. Ако трябва да се сдобиете само с един чифт високи ботуши, тогава заложете на тези. Те са безсмъртни. Модерни, но изключително удобни.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Ботуши с нисък ток на Calvin Klein

Чорапите на Calvin Klein предлагат максимален комфорт и удобна разходка. Черните ниски ботуши с дантела и вътрешна изолация поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Ниски кестеняви ботуши в каубойски стил

Ботушите са изработени от естествена кожа. Отлично допълва полата и панталона. Изработен е от качествена кожа. Широка еластична лента от всяка страна. Фиксирана пета. Разделена кройка и модни перфорации. Задна каишка за лесно нахлузване.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Модерни ботуши с клиновиден ток

Отвикнали ли сте от черни, кафяви или бели елементи в облеклото си, включително обувки? Тогава е време за промяна. Ако обаче обичате да залагате на цветове, които не са хит само на един сезон и са лесни за комбиниране в рамките на цялостното облекло, тогава не можете да пропуснете тези красиви, модерни и вечни сиви ботуши с клин.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

1 2 3 4

Зимните ботуши са специфичен вид обувки, които не могат да бъдат сбъркани. Особено в женския гардероб те имат своето достойно място и са в основата на всеки зимен тоалет. И това не е чудно, защото ботушите са най-добрата обувка за поддържане на краката ви топли и сухи. Те са разпространени дори сред мъжете, а мъжките ботуши, разбира се, изглеждат различно от дамските. Джентълменските ботуши обикновено са до глезена и имат връзки или странични ципове. Те не са толкова богато украсени и в смели цветове.

Възможно е да срещнете и зимни обувки за деца. Детските ботуши обикновено са богато подплатени, изолирани с кожа и са в красиви ярки цветове. Момичешките ботуши се разпознават от пръв поглед не само по размера, но и по украсата им с различни детски мотиви.
Зимните ботуши могат да се носят от всички възрастови групи. Днешният богат асортимент ви позволява да изберете точно този вид ботуши, който ви подхожда.