Мъжки ботуши

Мъжки кожени ботуши до глезена

Изживейте един от най-нелюбимите сезони със стил и комфорт. Мъжки ежедневни обувки. Красиви, висококачествени, изключително удобни. Подходящ за ежедневно носене. Идеален за градски стил. Те ще свършат работата. Практично и функционално допълнение към официалното облекло.

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Колкото и странно да изглежда на пръв поглед, мъжете също могат да носят ботуши! По принцип това са ниски ботуши до глезена, изработени от синтетична или естествена кожа, които са подходящи за зимата. Някои от тях са дори достатъчно елегантни, за да се носят с костюм при официални и социални поводи. Най-елегантни са мъжките ботуши до глезена с класическо шнуроване и леко полирано покритие. За всекидневно носене са по-подходящи така наречените фермерски ботуши, изработени от излъскана кожа и с изолирана вътрешна част.

Освен с връзки, мъжките ботуши могат да бъдат оборудвани и със страничен цип, който улеснява обуването. Специален клон на мъжките ботуши са ботушите до глезена с ластик отстрани, които също изглеждат изключително елегантно. Въпреки това подметката има основен принос за цялостния вид. Ако е ниска, тя придава елегантност, но не осигурява същите изолационни свойства. За разлика от тях здравата, по-висока подметка изглежда по-небрежна, но отново предпазва добре краката от студа.