Широки телешки ботуши

Черни ниски ботуши за по-широк телец

Трябва ли ви ботуши за зимата, но се затруднявате да изберете правилния модел за по-широките си прасци? Искате ли удобни ботуши, които са непреходни? Тогава ще останете доволни от този модел. Ботуши за комфорт и дискомфорт. Ботуши, в които ще се чувствате като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Велурени черни ботуши за средата на прасеца

Не харесвате класическото черно? Искате ли да разширите колекцията си от обувки с практичен модел ботуши? Искате ли ботуши с ток, които са и удобни? Тогава този модел ще ви допадне и ще разшири гардероба ви с обувки.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерни дамски ботуши до глезена Goby

Обувки, с които можете да излезете навън дори в най-неприятното време. Обувки, които просто искате и трябва да имате. Завладява от пръв поглед. Те ще освежат не само гардероба ви с обувки, но и облеклото ви. Те ще ви накарат да заблестите.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Високи дамски ботуши от естествена кожа Love Moschino

Искате ли да си купите качествени ботуши с неподвластен на времето дизайн? Предпочитате ли качеството? Оценявате ли универсалната употреба, при която обувките могат да бъдат избрани за почти всеки повод? Искате ли ботуши с ток, които да са и удобни? Тогава ги имате тук.

Цена към момента на прегледа: 361 лв

Модерни дамски ботуши от велур на нисък ток

Искате ли нови ботуши? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли класически модели, които са и уникални? Ботуши, които ще се харесат на всички. Ботуши, които не само ще добавят няколко сантиметра към височината ви, но и към самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Черни ботуши до глезена с ток

Наслаждавате ли се на вечната класика? Липсва ли ви практична обувка до глезена с универсално приложение в комплекта ви с обувки? Искате ли да се сдобиете с ботуши до глезена, които да ви служат през много сезони? Тогава тези ботуши до глезена за есенно-зимния сезон ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 41,99 лв

Красиви високи ботуши на удобен ток

Дамските ботуши ara “Versailles” с модерен дизайн ще запазят краката ви сухи и топли. Обувките са с подвижна стелка. Идеални обувки за по-студените дни. Също така благодарение на по-изразения профил на гумената подметка те изолират и обещават безопасна разходка. Високият комфорт тук е нещо естествено.

Цена към момента на прегледа: 236 лв

Дамски стилни ботуши с дантела

Стилните дамски ботуши с дантела са модерни и непреходни. Благодарение на ниската и широка пета, те предлагат комфортно ходене.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Кафяви високи ботуши с цип

Включете се! Не се измъчвайте от ранни или късни неочаквани слани. Насладете се на студеното есенно и зимно време с удобни обувки. Ако трябва да се сдобиете само с един чифт високи ботуши, тогава заложете на тези. Те са безсмъртни. Модерни, но изключително удобни.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Ботуши с нисък ток на Calvin Klein

Чорапите на Calvin Klein предлагат максимален комфорт и удобна разходка. Черните ниски ботуши с дантела и вътрешна изолация поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Зелени ароматизирани ботуши до глезена с пета

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел обувки, които можете да използвате практически през всеки сезон? Какво ще кажете за не само висококачествени, но дори и ароматни обувки?

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Модерни дамски ботуши с връзки

Модерните ботуши с дантела и забележителен дизайн са много удобни и непреходни. Благодарение на ниската широка пета и качествената подметка те предлагат комфорт. Ще се чувствате добре, когато ходите с тях. Те ще подчертаят вашия стил.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Черни ботуши с дантела и шарка на глезена

Съчетаването на пънк и елегантност е изкуство, което е отразено в този модел обувки. Комбинацията от шипове и флорален мотив работи перфектно. А като добавим и комфорта под формата на по-висока подметка и лекота, получаваме спътник за цялата есен/зима.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Сиви ботуши с блестящи кристали

Сивият цвят принадлежи на зимата. Ако и вие не сте почитатели на това, със сигурност ще останете очаровани от тези сиви дамски ботуши с кристали, които ще разведрят студените зимни дни. Това са много оригинални, но елегантни зимни ботуши, които са идеални за разширяване на колекцията ви от ботуши.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Кафяви кожени полуботуши Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Мембраната Duo-Tex е изработена от специален материал, който отблъсква водата, но същевременно е дишащ.

Цена към момента на прегледа: 281 лв

Тъмно бежови дамски ботуши Wojas

Красиви кожени дамски зимни ботуши с нисък ток.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Стилни високи ботуши, подходящи за по-широки прасци

Те са красиви, практични, модерни и вечни. Те предлагат максимален комфорт. Те са очарователни по отношение на дизайна и функциите си. Те са в основата на зимното облекло. Ако трябва да разчитате само на един чифт качествени ботуши, това са тези дамски ботуши. Те няма да излязат от мода, няма да се уморят.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Бели ниски изолирани ботуши MARCO TOZZI

Белите боти до глезена MARCO TOZZI с модерен и непреходен дизайн са изработени от еко кожа. Те са проектирани с цип. Те предлагат максимален комфорт. Те имат вътрешна изолация.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Черни ботуши до глезена Melissa

Обувки за дискомфорт. Буквално и буквално. Обувки, които поддържат стила ви и пазят краката ви сухи. Те впечатляват с модерния си дизайн. И имат освежаващ аромат. Обувки, създадени за модерната и практична жена. Не може да ги пропуснете в гардероба си с обувки.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Дамски високи ботуши с атрактивен черен дизайн

Въпреки че ботушите имат оригинална връзка с обувките, използвани в битките. Днес те са обект на борба на различни модни марки и особено на разнообразни дизайни. Важното е, че те трябва да пасват идеално. И този модел със сигурност го прави. Високи ботуши, които всяка модерна и практична жена ще оцени в гардероба си с обувки.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Кафяви кожени ботуши Tamaris

Модерен елемент, който никога не излиза от мода: ако искате да изглеждате стилно, ботушите Tamaris никога не са грешка. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Особено в натоварените работни дни, когато цял ден сте на крак, ботушите с дебел ток са незаменими.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Дамски високи черни кожени ботуши Lasocki

Може да ви хареса и зимата. Не вярвате ли? Благодарение на тези красиви ботуши ще изживеете зимата по-приятно. Модерни ботуши, които със сигурност ще искате да проветрите през есенно-зимния сезон. Благодарение на непреходния дизайн в тях ще изкарате няколко зими. Ботуши, които са подходящи за всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Високи кафяви кожени ботуши Tamaris

Налагате се на нови ботуши? Напразно търсите подходящ модел ботуши, предназначени за по-широк прасец? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечните обувки? Искате ли ботуши с ток, но в същото време да осигуряват стабилна и удобна походка? Тогава ги имате тук.

Цена към момента на прегледа: 266 лв

Черни дамски ботуши на платформа GEOX ADRYA

Модерни дамски ботуши с катарама Arya на GEOX.

Цена към момента на прегледа: 308 лв

Ако имате по-широки прасци, не е нужно веднага да се отказвате от идеята за модерни ботуши. Дори и за вас има удобен чифт в широката гама от обувки, който няма да ви притиска неудобно или да се разкопчава при ходене. Ако вече сте загубили надежда, не се колебайте да разгледате отново широката гама. Някои производители вече са взели предвид този проблем и умишлено произвеждат ботуши с по-широк диаметър в областта на прасеца.

Други са стратегически ориентирани към широките ботуши с променливи настройки с помощта на регулируеми ремъци с катарами, гумени вложки или направо изцяло еластичен тръбен материал. Можете лесно да адаптирате тези ботуши към индивидуалните си изисквания. Изведнъж модните хоризонти се разширяват, тъй като ботушите могат да поемат не само почти прозрачни копринени чорапи, но и по-дебели панталони, които следват формата на тялото. За оптическо стесняване на прасците изберете ботуши с ток, тъй като това изтънчено удължава целия силует, което е приятен бонус за всяка жена.