Боти на ток

Черни дамски ботуши на висок ток с чорапи

Обувките с токчета са просто част от вас, така че не искате да се отказвате от тях дори през зимата? Тогава имаме добра новина за вас – не е нужно! Не е нужно да спирате да носите токчета само защото навън е студено. Всъщност днешната мода предлага и обувки с ток, които са създадени за неблагоприятно време.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Модерни дамски ботуши до глезена Goby

Обувки, с които можете да излезете навън дори в най-неприятното време. Обувки, които просто искате и трябва да имате. Завладява от пръв поглед. Те ще освежат не само гардероба ви с обувки, но и облеклото ви. Те ще ви накарат да заблестите.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Черни ботуши до глезена Tommy Hilfiger

Дамски черни ботуши до глезена от Tommy Hilfiger. Ботушите са с нисък ток от 3 см, а общата им височина е 16 см. Те не са отоплявани, украсени са със златна верижка.

Цена към момента на прегледа: 280 лв

Черни ботуши до глезена с ток

Наслаждавате ли се на вечната класика? Липсва ли ви практична обувка до глезена с универсално приложение в комплекта ви с обувки? Искате ли да се сдобиете с ботуши до глезена, които да ви служат през много сезони? Тогава тези ботуши до глезена за есенно-зимния сезон ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 41,99 лв

Черни дамски стилни ботуши до глезена Geox

Бъдете подготвени! Не позволявайте на студеното време да ви изненада. Излезте в студеното и хладно време със стил. Заложете на качествен, вечен модел. Обувки за времето. Те няма да ви разочароват. Те няма да излязат от мода. Ще се чувствате удобно в тях. Ще бъдете вътре.

Цена към момента на прегледа: 216 лв

Dr. Martens 1460 червени дамски зимни ботуши

Dr. Martens се обръща към хора, които имат собствен отличителен стил, но споделят единен дух – автентични личности, които стават за нещо. Хора с гордо чувство за себеизразяване. Хора, които са различни.

Цена към момента на прегледа: 322 лв

Черни ботуши с дантела и шарка на глезена

Съчетаването на пънк и елегантност е изкуство, което е отразено в този модел обувки. Комбинацията от шипове и флорален мотив работи перфектно. А като добавим и комфорта под формата на по-висока подметка и лекота, получаваме спътник за цялата есен/зима.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Ботуши от чорапи с модерен кариран модел

Черни ботуши с кариран десен на удобен нисък ток. Свежи, с въображение, оригинални и малко екстравагантни. Точно такива са тези ботуши до глезена за неудобните.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Луксозни ботуши до глезена MTNG на ток

Имате ли страст към обувките? Смятате ли, че обувките никога не са ви достатъчни? Искате ли да разширите асортимента си от обувки с елегантен модел ботуши? Нуждаете ли се от хубави ботуши, които са подходящи за официални и ежедневни поводи? Тогава този модел ще ви допадне и ще подчертае тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Дамски велурени бежови ботуши до глезена

Кое момиче или жена не се е поддавало на страстта към обувките? Никога не можеш да имаш достатъчно обувки! Предпочитате ли интересни елементи? Харесвате ли модели с нотка екстравагантност? Тогава ще се зарадвате и тоалетът ви ще бъде перфектно оживен от тези ботуши до глезена.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черни ботуши до глезена Melissa

Обувки за дискомфорт. Буквално и буквално. Обувки, които поддържат стила ви и пазят краката ви сухи. Те впечатляват с модерния си дизайн. И имат освежаващ аромат. Обувки, създадени за модерната и практична жена. Не може да ги пропуснете в гардероба си с обувки.

Цена към момента на прегледа: 252 лв