Ботуши с чорапи

Дамските ботуши с чорапи са едно от най-модерните неща в съвременната мода. Онези, които усърдно се вслушват в безмилостния диктат на днешната мода, със сигурност са в час и вече са добавили тази опция към своя гардероб и шкаф за обувки. Ботушите с чорапи ще оформят крака ви до най-малкия детайл. Те са изключително елегантни и секси. Обувките ви могат да впечатлят и изненадат още при първото впечатление. Благодарение на гъвкавия материал на чорапите те са лесни за обуване и много удобни.

По принцип това са ботуши до глезена с еластична лента около глезена и подбедрицата, така че приличат на чорапи. Могат да се комбинират идеално както с панталони, така и с рокли или поли. В повечето случаи те са на тесен ток с оформяне на пръстите, но дори дамите с по-широки стъпала не трябва да се отказват от тях. Предлагат се и с по-масивна долна част на петата и кръгли пръсти. Бъдете в крак с актуалната мода и вземете поне един чифт за гардероба си с обувки.

Черни дамски ботуши на висок ток с чорапи

Обувките с токчета са просто част от вас, така че не искате да се отказвате от тях дори през зимата? Тогава имаме добра новина за вас – не е нужно! Не е нужно да спирате да носите токчета само защото навън е студено. Всъщност днешната мода предлага и обувки с ток, които са създадени за неблагоприятно време.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Ниски кестеняви ботуши в каубойски стил

Ботушите са изработени от естествена кожа. Отлично допълва полата и панталона. Изработен е от качествена кожа. Широка еластична лента от всяка страна. Фиксирана пета. Разделена кройка и модни перфорации. Задна каишка за лесно нахлузване.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Ботуши от чорапи с модерен кариран модел

Черни ботуши с кариран десен на удобен нисък ток. Свежи, с въображение, оригинални и малко екстравагантни. Точно такива са тези ботуши до глезена за неудобните.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Луксозни дамски високи ботуши Tommy Jeans

Падават ли ви модерни и интересни неща, включително обувки? Искате ли да освежите шкафа си за обувки с качествен модел с уникален дизайн? Предпочитате качеството и оригиналността. Тези обувки ще ви накарат да се чувствате като в чехли и ще ви накарат да изглеждате готино.

Цена към момента на прегледа: 361 лв