Високо еластични ботуши

Черни дамски ботуши на висок ток с чорапи

Обувките с токчета са просто част от вас, така че не искате да се отказвате от тях дори през зимата? Тогава имаме добра новина за вас – не е нужно! Не е нужно да спирате да носите токчета само защото навън е студено. Всъщност днешната мода предлага и обувки с ток, които са създадени за неблагоприятно време.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Велурени черни ботуши за средата на прасеца

Не харесвате класическото черно? Искате ли да разширите колекцията си от обувки с практичен модел ботуши? Искате ли ботуши с ток, които са и удобни? Тогава този модел ще ви допадне и ще разшири гардероба ви с обувки.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамски високи ботуши с декоративна верижка

Искате ли да оживите зимния си тоалет с хубави ботуши? Харесва ли ви променливостта? След това си вземете тези красиви ботуши с верижка за разглобяване. А благодарение на белия цвят те ще оживят облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Черни дамски високи ботуши Jenny Fairy

Дамските ботуши Jenny Fairy от велур са предназначени за сезона есен/зима. Черните високи ботуши с по-широк ток осигуряват още по-добра стабилност и по-удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Черни дамски зимни ботуши до глезена Vagabond

Подходящи ниски ботуши Vagabond Frances.

Цена към момента на прегледа: 257 лв

Мускетари за жени R.POLANSKI

Обувки, които са просто секси. Те придават сексапил, а в този случай и височина. Красивите мускетари ще подчертаят стилното ви облекло.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Ботуши от велур с приплъзване

Модерните ботуши, предназначени за обуване, привличат вниманието с цвят. Стилни ботуши в синьо с леко шарена подметка. Вътрешността не е изолирана. Горният край може да се прегъва.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бежови високи ботуши от еко кожа

Чорапи от колекцията Answear Lab. Моделът е изработен от екокожа. Това е неизолиран модел. Кръгли, подсилени пръсти. Профилирана подметка. Модерните дамски ботуши са удобни и приятни за крака.

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Черни стилни високи ботуши без ток

Дамски черни високи ботуши от естествена кожа с удобен дизайн. Външната част на горната част е изработена от естествена кожа (естествена кожа) – Lychee. Вътрешна част: кожа, текстилен материал. Вътрешна стелка, изработена от: кожа. Подметка, изолираща от студени повърхности, изработена от висококачествен синтетичен материал. Вечна класика от този вид.

Цена към момента на прегледа: 551 лв

Секси ботуши над коляното Högl

Дамските ботуши над коляното на Högl са секси, модерни и неподвластни на времето. Ботушите са с нисък и удобен ток. Те ще подчертаят очарованието на тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 437 лв

Луксозни дамски високи ботуши Tommy Jeans

Падават ли ви модерни и интересни неща, включително обувки? Искате ли да освежите шкафа си за обувки с качествен модел с уникален дизайн? Предпочитате качеството и оригиналността. Тези обувки ще ви накарат да се чувствате като в чехли и ще ви накарат да изглеждате готино.

Цена към момента на прегледа: 361 лв