Дамски ниски боти

Черни ниски ботуши за по-широк телец

Трябва ли ви ботуши за зимата, но се затруднявате да изберете правилния модел за по-широките си прасци? Искате ли удобни ботуши, които са непреходни? Тогава ще останете доволни от този модел. Ботуши за комфорт и дискомфорт. Ботуши, в които ще се чувствате като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черни дамски ботуши на висок ток с чорапи

Обувките с токчета са просто част от вас, така че не искате да се отказвате от тях дори през зимата? Тогава имаме добра новина за вас – не е нужно! Не е нужно да спирате да носите токчета само защото навън е студено. Всъщност днешната мода предлага и обувки с ток, които са създадени за неблагоприятно време.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Велурени черни ботуши за средата на прасеца

Не харесвате класическото черно? Искате ли да разширите колекцията си от обувки с практичен модел ботуши? Искате ли ботуши с ток, които са и удобни? Тогава този модел ще ви допадне и ще разшири гардероба ви с обувки.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерни дамски ботуши до глезена Goby

Обувки, с които можете да излезете навън дори в най-неприятното време. Обувки, които просто искате и трябва да имате. Завладява от пръв поглед. Те ще освежат не само гардероба ви с обувки, но и облеклото ви. Те ще ви накарат да заблестите.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Черни ботуши до глезена с ток

Наслаждавате ли се на вечната класика? Липсва ли ви практична обувка до глезена с универсално приложение в комплекта ви с обувки? Искате ли да се сдобиете с ботуши до глезена, които да ви служат през много сезони? Тогава тези ботуши до глезена за есенно-зимния сезон ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 41,99 лв

Дамски кожени ботуши с връзки

Модерна дреха, която никога не излиза от мода: ако искате да изглеждате стилно, ботушите до глезена на Tamaris никога не могат да се сбъркат. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Обувките с блоков ток са идеалният избор, ако не искате да се отказвате от стила или комфорта. Широката пета осигурява перфектна походка.

Цена към момента на прегледа: 281 лв

Ботуши с нисък ток на Calvin Klein

Чорапите на Calvin Klein предлагат максимален комфорт и удобна разходка. Черните ниски ботуши с дантела и вътрешна изолация поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Ниски кестеняви ботуши в каубойски стил

Ботушите са изработени от естествена кожа. Отлично допълва полата и панталона. Изработен е от качествена кожа. Широка еластична лента от всяка страна. Фиксирана пета. Разделена кройка и модни перфорации. Задна каишка за лесно нахлузване.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Черни дамски зимни ботуши до глезена Vagabond

Подходящи ниски ботуши Vagabond Frances.

Цена към момента на прегледа: 257 лв

Зелени ароматизирани ботуши до глезена с пета

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел обувки, които можете да използвате практически през всеки сезон? Какво ще кажете за не само висококачествени, но дори и ароматни обувки?

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Кожени ботуши с клин и изкуствена кожа

Предпочитате ли качеството? Харесвате ли неща, които не са безвкусни? Как да не се слеете с тълпата и да запазите краката си топли? Как да прекарате зимата със стил? Тук има модел на дамски ботуши. В тази част ще бъдете в. Непременно. Обувки, които ще задоволят и най-взискателните клиенти.

Цена към момента на прегледа: 241 лв

Модерни дамски ботуши с връзки

Модерните ботуши с дантела и забележителен дизайн са много удобни и непреходни. Благодарение на ниската широка пета и качествената подметка те предлагат комфорт. Ще се чувствате добре, когато ходите с тях. Те ще подчертаят вашия стил.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Зимни ботуши GUESS с вътрешна изолация

Как да запазите краката си топли през зимата и в същото време да бъдете стилни? Искате ли качествени ботуши за зимата, които са модерни и определено няма да излязат от мода или да се уморят? След това разчитайте на този модел. Той ще ви впечатли от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 275 лв

Ботуши от чорапи с модерен кариран модел

Черни ботуши с кариран десен на удобен нисък ток. Свежи, с въображение, оригинални и малко екстравагантни. Точно такива са тези ботуши до глезена за неудобните.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски бели стилни ботуши с ток

Време е да заблестим! И то не само за един сезон. Освежете гардероба си през зимата, в студено и лошо време. Подарете си модно изделие, което сгрява тялото и душата. Красивите дамски ботуши на нисък ток са задължителна атрибуция.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Кафяви кожени полуботуши Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Мембраната Duo-Tex е изработена от специален материал, който отблъсква водата, но същевременно е дишащ.

Цена към момента на прегледа: 281 лв

Долни ботуши с цип и модерни каишки

Ботуши с красиви декоративни ципове. Просто и модерно. Плоската обувка с височина на подбедрицата 25 см може да се носи с тесни панталони, поли или рокли. Закопчаването с цип улеснява обличането и събуването. Тези ботуши bpc скоро ще се превърнат в любимата ви модна дреха.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамски полуботи с кожа

Дамските полуботи в черно с кожа са модерни и непреходни. Затваряне с цип от вътрешната страна. Полуботушите са изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Бели ниски изолирани ботуши MARCO TOZZI

Белите боти до глезена MARCO TOZZI с модерен и непреходен дизайн са изработени от еко кожа. Те са проектирани с цип. Те предлагат максимален комфорт. Те имат вътрешна изолация.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Черни ботуши до глезена Melissa

Обувки за дискомфорт. Буквално и буквално. Обувки, които поддържат стила ви и пазят краката ви сухи. Те впечатляват с модерния си дизайн. И имат освежаващ аромат. Обувки, създадени за модерната и практична жена. Не може да ги пропуснете в гардероба си с обувки.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Ботуши с дантела на висок ток

Когато става дума за обувки, само черни ли са? За предпочитане е да е удобен и в същото време с нотка екстравагантност? Тогава ги имате тук. Искате само тези ботуши с платформа. Не можете да устоите. Ще бъдете вътре.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Ниски ботуши с каишка на по-висок ток

Ботът никога не е достатъчен. Това важи и за ботушите и по-специално за тези. В края на краищата, благодарение на тях можете да направите един от най-малко любимите сезони по-приятен. Как да бъдете стилни дори през есенно-зимния сезон? В тези ботуши с ефектни извивки ще. Те ще ви придадат височина, привлекателност и увереност.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамски ботуши с нисък ток

Залагате на класиката в черно? Но не искате нито високи, нито прекалено ниски ботуши? Представяте ли си модел, който е непреходен и няма да ви омръзне дори след години? Отличава ли се и с качество на изработката? Тогава тези ботуши ще оживят тоалета ви. Можете да разчитате на тях.

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Черни екстравагантни полуботуши на ток

Как да прекарате зимата по-приятно? Вземете си подходящи обувки. И то не какви да е обувки. Но оригинален. За всички, които обичат екстравагантността, и за тези, които се чудят какви обувки да обуят, за да прекарат зимния сезон със стил. Впечатляващи обувки с широка пета.

Цена към момента на прегледа: 108 лв