Разпродажба на дамски боти

В края на зимния сезон имате уникалната възможност да закупите качествени дамски ботуши на разпродажба. Никога не е късно да се сдобиете с тази незаменима част от гардероба си за обувки. Въпреки че пролетта наближава с бързи крачки, това не означава, че няма да има възможност да ги носите. През март или април може да бъдете изненадани от капризите на априлското време и ботушите са толкова добри, колкото и намерените.

Качествената изработка е задължителна за тях. Преди всичко трябва да очаквате от ботушите си да ви предпазват от студ, влага и лошо време. Освен това те трябва да са лесни за поддръжка, така че да нямате почти никаква работа по настройването им. Изберете цвета на ботушите според гардероба си, така че да пасват идеално не само на дрехите, но и на чантата ви.

В разпродажбата можете да намерите стотици различни модели от нови и по-стари колекции. Ако изберете, не чакайте твърде дълго, за да купите. По време на разпродажбите ботушите обикновено се предлагат в няколко бройки.

Модерни ботуши без ток с цип

Ботушите Seastar Com Boots With Sees в кафяво са стилни и непреходни. Ботушите без ток предлагат комфорт и удобна разходка през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Черни дамски ботуши на висок ток с чорапи

Обувките с токчета са просто част от вас, така че не искате да се отказвате от тях дори през зимата? Тогава имаме добра новина за вас – не е нужно! Не е нужно да спирате да носите токчета само защото навън е студено. Всъщност днешната мода предлага и обувки с ток, които са създадени за неблагоприятно време.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Велурени черни ботуши за средата на прасеца

Не харесвате класическото черно? Искате ли да разширите колекцията си от обувки с практичен модел ботуши? Искате ли ботуши с ток, които са и удобни? Тогава този модел ще ви допадне и ще разшири гардероба ви с обувки.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Високи дамски ботуши от естествена кожа Love Moschino

Искате ли да си купите качествени ботуши с неподвластен на времето дизайн? Предпочитате ли качеството? Оценявате ли универсалната употреба, при която обувките могат да бъдат избрани за почти всеки повод? Искате ли ботуши с ток, които да са и удобни? Тогава ги имате тук.

Цена към момента на прегледа: 361 лв

Черни ботуши до глезена Tommy Hilfiger

Дамски черни ботуши до глезена от Tommy Hilfiger. Ботушите са с нисък ток от 3 см, а общата им височина е 16 см. Те не са отоплявани, украсени са със златна верижка.

Цена към момента на прегледа: 280 лв

Черни ботуши до глезена с ток

Наслаждавате ли се на вечната класика? Липсва ли ви практична обувка до глезена с универсално приложение в комплекта ви с обувки? Искате ли да се сдобиете с ботуши до глезена, които да ви служат през много сезони? Тогава тези ботуши до глезена за есенно-зимния сезон ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 41,99 лв

Дамски високи ботуши с декоративна верижка

Искате ли да оживите зимния си тоалет с хубави ботуши? Харесва ли ви променливостта? След това си вземете тези красиви ботуши с верижка за разглобяване. А благодарение на белия цвят те ще оживят облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Красиви високи ботуши на удобен ток

Дамските ботуши ara “Versailles” с модерен дизайн ще запазят краката ви сухи и топли. Обувките са с подвижна стелка. Идеални обувки за по-студените дни. Също така благодарение на по-изразения профил на гумената подметка те изолират и обещават безопасна разходка. Високият комфорт тук е нещо естествено.

Цена към момента на прегледа: 236 лв

Секси високи ботуши GRACELAND над коляното

Задоволете страстта си към обувките с прекрасен модел, който няма да излезе от мода, поразява от пръв поглед и придава височина и увереност. Тези ботуши ще ви превърнат в секси звезда. Те са залог за успех и гаранция за вашето удовлетворение. Винаги ще сте благодарни за този елемент в шкафа за обувки.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски стилни ботуши с дантела

Стилните дамски ботуши с дантела са модерни и непреходни. Благодарение на ниската и широка пета, те предлагат комфортно ходене.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Черни кожени ботуши OJJU

Черните кожени ботуши OJJU са висококачествени, удобни, модерни и непреходни. Те се отличават с качествени материали и прецизна изработка. Ниският ток прави ходенето много удобно.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Кожени високи ботуши Roberto

Необходим ли ви е елегантен модел ботуши, който можете да използвате и за ежедневен повод? Харесвате ли модели, които предлагат комфорт и в същото време се отличават с оригинален дизайн? Предпочитате ли качеството и непреходността? Тогава този модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Дамски ботуши André модел леопардова кожа

Приятната горна част от платно в бежово е едновременно модерна и удобна. Комфортът и удобството са гарантирани от гумените подметки. Благодарение на стила си, той със сигурност ще се хареса на много жени. Височина на петата: 7 см, височина на горната част: 4 см. обиколка на прасеца: 32 см.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Луксозни дамски мускетари в цвят бордо

GINO ROSSI Savona DKI669-CN5-0755-7700-0 83.

Цена към момента на прегледа: 210 лв

Кожени ботуши с клин и изкуствена кожа

Предпочитате ли качеството? Харесвате ли неща, които не са безвкусни? Как да не се слеете с тълпата и да запазите краката си топли? Как да прекарате зимата със стил? Тук има модел на дамски ботуши. В тази част ще бъдете в. Непременно. Обувки, които ще задоволят и най-взискателните клиенти.

Цена към момента на прегледа: 241 лв

Мускетари за жени R.POLANSKI

Обувки, които са просто секси. Те придават сексапил, а в този случай и височина. Красивите мускетари ще подчертаят стилното ви облекло.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Зимни ботуши GUESS с вътрешна изолация

Как да запазите краката си топли през зимата и в същото време да бъдете стилни? Искате ли качествени ботуши за зимата, които са модерни и определено няма да излязат от мода или да се уморят? След това разчитайте на този модел. Той ще ви впечатли от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 275 лв

Ботуши от чорапи с модерен кариран модел

Черни ботуши с кариран десен на удобен нисък ток. Свежи, с въображение, оригинални и малко екстравагантни. Точно такива са тези ботуши до глезена за неудобните.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Сиви ботуши с блестящи кристали

Сивият цвят принадлежи на зимата. Ако и вие не сте почитатели на това, със сигурност ще останете очаровани от тези сиви дамски ботуши с кристали, които ще разведрят студените зимни дни. Това са много оригинални, но елегантни зимни ботуши, които са идеални за разширяване на колекцията ви от ботуши.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамски бели стилни ботуши с ток

Време е да заблестим! И то не само за един сезон. Освежете гардероба си през зимата, в студено и лошо време. Подарете си модно изделие, което сгрява тялото и душата. Красивите дамски ботуши на нисък ток са задължителна атрибуция.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Стилни високи ботуши, подходящи за по-широки прасци

Те са красиви, практични, модерни и вечни. Те предлагат максимален комфорт. Те са очарователни по отношение на дизайна и функциите си. Те са в основата на зимното облекло. Ако трябва да разчитате само на един чифт качествени ботуши, това са тези дамски ботуши. Те няма да излязат от мода, няма да се уморят.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Дамски полуботи с кожа

Дамските полуботи в черно с кожа са модерни и непреходни. Затваряне с цип от вътрешната страна. Полуботушите са изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Секси ботуши над коляното Högl

Дамските ботуши над коляното на Högl са секси, модерни и неподвластни на времето. Ботушите са с нисък и удобен ток. Те ще подчертаят очарованието на тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 437 лв

Дамски високи ботуши с атрактивен черен дизайн

Въпреки че ботушите имат оригинална връзка с обувките, използвани в битките. Днес те са обект на борба на различни модни марки и особено на разнообразни дизайни. Важното е, че те трябва да пасват идеално. И този модел със сигурност го прави. Високи ботуши, които всяка модерна и практична жена ще оцени в гардероба си с обувки.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

1 2